İnternet sitenizi barındırmak için hosting paketi konusunda karar vermek bir kullanıcı için en zor süreçlerden birisidir. Bu süreç içinde hosting seçimi yaparken; Karşımıza çıkan limitsiz (sınırsız) hosting paketleri hakkında bilgi vereceğiz.

Hâl böyle olunca sınırsız hosting paketleri gerek barındırılan internet sitesi sayısı gerekse disk alanı ve trafik limiti gibi konulardan dolayı diğer paketlere göre daha ön planda yer alıyor. Her firma kullanıcısına özel olarak içeriği farklı sınırsız hosting paketleri hazırlamaktadır.

Tabii ki bu paketler ne kadar performanslı olursa aldığınız hizmetinde o kadar kaliteli olacağını bilmeniz gerekiyor. Limitsiz Hosting paketleri açısından oldukça zengin içeriğe sahip olan PlusLayer son zamanlarda büyük projelerin ilgi odağı olmuş durumdadır. Bu sebeple firmamız tarafından sunulan paketleri incelemeniz sizler için oldukça iyi olacaktır.

Sınırsız (Limitsiz) Hosting Paketi Nedir?

Sınırsız Hosting, barındırma hizmeti içerisinde bulunan Disk Alanı, Trafik, SubDomain, E-Posta Hesabı ve Veri Tabanı oluşturma gibi özelliklerin tamamen sınırsız şekilde sunulduğu hizmetlere denir. Bu paketlerde barındırabileceğiniz web site sayısı da hosting firmalarının oluşturduğu paketler doğrultusunda değişmektedir.

Sınırsız Hosting Avantajları Nelerdir?

Hosting firmaları tarafından sunulan barındırma hizmetlerinin tamamı birbirinden farklı özelliklere ve avantajlara sahiptir. Bu doğrultuda limitsiz (sınırsız) hosting paketlerinin sunmuş olduğu avantajlardan bahsedelim.

Sınırsız / Çoklu Web Site Barındırma:

Limitsiz Hosting paketlerinde aynı reseller paketlerinde olduğu gibi sınırsız ya da çoklu internet sitesi barındırma avantajı bulunuyor. Bu sayede projenizin başlangıçta karşılaşacağı yüksek maliyetleri peşin olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

Sınırsız Disk Alanı:

Hosting paketinde barındıracağınız internet sitesi içerisinde bulunan her dosya, her görsel, log kayıtları ve buna benzer içerik bir disk alanı doldurmaktadır. Limitsiz paketlerde herhangi bir disk alanı sınırlaması olmadığı için dosyalarınızı dilediğiniz gibi barındırabilirsiniz. PlusLayer olarak sınırsız disk alanı hizmeti sunarken aynı zamanda barındırma bileşenini NVMe SSD disklerden oluşturduğu için herhangi bir veri kaybı durumuyla karşılaşmadığınız gibi hiçbir şekilde web sitenizin yavaşlama durumu söz konusu olmayacaktır.

Sınırsız Trafik:

İnternet sitenizi ziyaret eden her kullanıcının yaptığı sayfa görüntülemesi trafik kotanızı etkilemektedir. Hâl böyle olunca sınırlı trafik özelliğine sahip barındırma hizmetleri belirlenen limitlere ulaşılması durumunda direkt olarak sitenin hız performansını etkileyecektir. Tüm bunların yanı sıra limitler aşıldığında direkt olarak internet siteniz yayından kaldırılabilir. Tabii ki limitsiz hosting paketlerinde bu tür sınırlandırmalara takılmayacağınız için internet siteniz kesintisiz hizmete devam edecektir.

Limitsiz Veri Tabanı Oluşturma Hakkı:

Limitsiz Hosting paketlerinde herhangi bir veri tabanı sınırlandırması olmadığı için sitenize ait verileri farklı tablolar oluşturarak daha kolay yönetebilirsiniz. Bazı firmalar sınırlandırma uyguladığı için sitenin yönetimi daha zor bir hale gelir. PlusLayer, olarak limitsiz sınırsız hosting paketlerinde kesinlikle sınırlandırma uygulamadığımız için bir çok başarılı projenin ilk tercihi bir firma olma yolunda ilerliyoruz.

Limitsiz E-Mail Adresi:

Firmaların müşterileri ile iletişimini devam ettirmesi için muhakkak e-posta konusunda sorun yaşamaması gerekmektedir. Basit bir web hosting hizmeti aldığınızda her çalışanınıza ait e-mail adresi oluşturmak isterseniz bu hizmette ne yazık ki sınırlandırmalara takılarak e-posta hesabı oluşturamazsınız. Limitsiz hosting paketlerinde durum farklı olmakla beraber dilediğiniz kadar e-posta hesabı oluşturabilir ve bu sayede müşterilerle iletişiminizi daha kolay hale getirirsiniz. Ayrıca firmamızın limitsiz hosting hizmetlerinde e-posta hesabı için disk alanı limiti de yok. Tüm e-posta hesaplarınızın disk alanı kotalarını tamamen sınırsız olarak tanımlıyoruz.

Sınırsız Hosting Fiyatları:

Her firma tarafından müşterilere farklı sınırsız hosting fiyatlandırmaları sunulmaktadır. Bu firmalar arasında en uygun fiyatlandırmayı PlusLayer sunarken aynı zamanda diğer firmaların arka planda yaptığı sınırlandırmaları tamamen ortadan kaldırıyor. Ucuz ve aynı zamanda performanslı bir limitsiz hosting hizmeti almak için direkt olarak Limitsiz Linux Hosting ve Limitsiz Windows Hosting için ilgili linklerden paketlerimizi inceleyebilir bunun yanı sıra aklınıza takılan her türlü soru işaretine firmamızın internet sitesinde bulunan canlı desteği ziyaret ederek yanıt alabilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yazmayı unutmayın! Diğer makalelerimizi ve yazılarımızı okumak isterseniz PlusLayer Blog‘ ana sayfamıza göz atın! Daha fazlası için Twitter, Instagram, YouTube ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bugün de sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalıştık. Başka bir makalede görüşmek üzere …

Saygılar,

Yazar Hakkında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir