SSL Sertifikası Google Aramasında Sitenizi üst sıralarda görünmesine yardımcı olur mu?

SSL Sertifikası Nedir, Ne İşe Yarar?

E-Ticaret işlemleri, web tabanlı e-posta ve güvenli iletişim ihtiyacı gerektiren tüm uygulamalar için tercih edilen bir şifreleme çözümüdür. SSL Sertifikaları iki nokta arasında gerçekleşen iletişimi şifreli bir kanal üzerinden yaparak bilgilerin güvenli bir şekilde iletilmesini sağlar. Bu noktada SSL Sertifikaları işlem güvenliği üzerine çeşitli garantiler (sigortalar ve teminatlar) sunmaktadır. Bu garanti tutarları SSL Sertifikasının türüne göre ortalama 10.000$ ile 2.000.000$ arasında değişmektedir.

SSL Sertifikası bulunan web sitelerinin web tarayıcıları tarafından güvenli olarak işaretlenmesi, kullanıcıların web sitenize ve servislerinize güven duymalarına katkı sağlamaktadır.

Ayrıca Google’ın son değişen algoritmalarında, ssl sertifikasına sahip web sitelerin daha güvenilir olduğu yönünden, ssl sertifikası olmayan sitelere nazaran, üst sıralara çıkmasında katkı sağlamaktadır. Tabi bu durum sürekli güncellendiği için bu konuda çok da yüksek bir performans beklememek lazım.

Sonuç olarak her zaman SSL Sertifikası olan web siteleri artık günümüzde daha önceliklidir. Hatta şunu belirtmek gerekir ki, bir çok tarayıcı tarafından SSL Sertifikası olmayan web sitelerine artık güvensiz olarak işaretlenmekte ve kullanıcıya özellikle hatırlatılmaktadır. Günümüzde SSL Sertifikasız web sitesi’ de kalmamış denecek kadar azalmıştır.

Firmamızdan herhangi bir hosting hizmeti aldığınızda SSL Sertifikası hizmet aldığınız süre boyunca tamamen “ÜCRETSİZ” olarak sağlanmaktadır. Ayrıca daha gelişmiş SSL Sertifikalarını web sitemiz üzerinden direkt satın alabilirsiniz.

ŞİRKETİMİZ “THAWTE SSL” TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜDÜR!

Thawte Türkiye Web Sitesi

www.thawte.com.tr

Ücretli Gelişmiş SSL Sertifikaları

www.pluslayer.com

Yazar Hakkında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir